Sala d'incubació

Faisà d'Or està dotat d'una sala d'incubació moderna, equipada amb màquines d'última tecnologia. El procés de Marche en avant és minuciosament respectat. La nostra sala d'incubació compleix amb les normes imposades pel Departament de Medi Ambient i està sotmesa a controls regulars del CESAC. Els nostres esforços es concentren particularment sobre la qualitat sanitària dels nostres pollets així com sobre la traçabilitat dels nostres productes des de la posada de l'ou, fins al lliurament dels pollets d'1 dia, o de les perdius adultes fins als nostres clients.

La granja

Disposem de naus de recria modernes on els pollets poden desenvolupar el seu creixement durant els primers dies de la seva vida; després tenen accés a grans parcs de vol, els quals els permeten aclimatar ràpidament a les condicions naturals.

Vedat de caça Faisà d'Or

Disposem d'un magnífic vedat de caça als peus dels Pirineus i prop del mar Mediterrani, en ple cor de la Costa Brava . Situat al poble de Vilopriu. El Coto està obert tot l'any, ideal per passar una estada de caça agradable.

Transport

Disposem d'una flota de vehicles completament equipats (calefacció, sistemes de ventilació, aire condicionat) per assegurar i optimitzar la qualitat del transport des de la nostra sala d'incubació o granja fins als nostres clients.

Faisà d'Or. Espècies Cinegètiques Catalanes Faisà d'Or. Espècies Cinegètiques Catalanes

Propietat: Espècies Cinegètiques Catalanes, S.L. (Gest) - Desenvolupament web: grafic-a.net

| accés directe